"
You are here
Yanmar SV100 cu brat articulat Excavatoare 

Yanmar SV100 cu brat articulat

Excavator Yanmar SV100
Producătorul japonez de echipamente pentru construcții introduce primul său model cu braț articulat: SV100 ”braț 2 bucăți”.
Performanță ridicată
CARACTERISTICI PRINCIPALE:
Greutate operare (senile din cauciuc+cab): 10 360 kg
Greutate transport (senile din cauciuc+cab.) 10 285 kg
Adancime sapare 4 580 mm
Inaltime de descarcare 6 210 mm
Raza rotire spate 1 470 mm
Motor:Yanmar Diesel 4TNV98CT-VBV 53.7 KW/73HP / 2 100rpm
Forta rupere 68.5 KN
Viteza de deplasare 2.5-4.4 km/h
Dimensiuni transport (L/W/H) 6 730 mm/2 320 mm/840 mm

Configurația cu brat articulat provine de la excavatoarele mari pe roți și îmbunătățește semnificativ performanțele mașinii, în special la ridicarea, mutarea și așezarea sarcinii. Articulația suplimentară a brațului creste manevrabilitatea și capacitatea de a plasa sarcini cu precizie.
Greutatea suplimentara, datorită configurației brațului articulat, a fost limitată la 845 kg (include contragreutatea suplimentara). Aceasta contribuie la îmbunătățirea capacității de ridicare a mașinii cu 45% în unele zone ale diagramei de sarcină.
Pentru articulatia bratului, Yanmar a decis sa monteze un cilindru pe partea superioara a acestuia. Combinat cu presiunea de lucru înaltă cu care operează SV100 2PB, rezultă forțe de rupere considerabile.

Orientarea cilindrului brațului articulat permite operatorului să ridice brațul repede și să-l coboare mai lent, ceea ce este optim pentru a îmbunătăți poziționarea încărcăturii.
Yanmar Product Development s-a concentrat pe o soluție unică: „SV100 braț 2 bucăți” este echipat cu un singur cilindru pentru articulație braț, montat la partea superioară.Această configurație oferă o protecție totală tijei cilindrului și diminueaza riscurile de daune. Întreținerea zilnică este de asemenea imbunatatita prin reducerea numărului de puncte de gresare cu 50%. Toate acestea duc la scadereacostului total de întreținere cu aproximativ 50%.
În plus, utilizarea unui singur cilindru pentru articulație, montat în partea superioară, permite micșorarea greutății „moarte” cu 50%, ceea ce îmbunătățește stabilitatea SV100 2PB. De asemenea, structura foarte eleganta a bratului duce la cea mai bună vizibilitate de pe piață.
În scopul de a îmbunătăți confortul operatorului și manevrabilitatea bratului articulat, Yanmar a decis să se comande actionarea articulatiei printr-un comutator proportional montat pe joystick ul din stânga. Această alegere contribuie de asemenea la creșterea siguranței printr-un control foarte precis

Related posts

Leave a Comment